Select Page

Ledige stillinger

Gode medarbejdere er vores vigtigste ressource, uden motiverede og dygtige medarbejdere ville ikke være, hvor vi er i dag.

Vi er en mindre arbejdsplads, hvor samarbejde og team ånd er en vigtig del af hverdagen, vi lytter til dine ønsker og giver plads til udvikling af den enkelte medarbejder.

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger, som vi gemmer i 6 måneder. Send din ansøgning og dit CV samt oplys hvilken stilling, du kunne forestille dig at have hos os. Din ansøgning vil naturligvis blive behandler seriøst og fortroligt.

Send din uopfordret ansøgning samt CV til: info@kmrustfri.dk

Available jobs

Our most important resource is good employees, without motivated and skilled employees we wouldn’t be where we are today.

We are a small company where teamwork and team spirit is an important part of the everyday life, we listen to your wishes and provide space for the development of the individual employee.

We always welcome unsolicited applications, which we store for 6 months. Send your application and your CV and state what position you are interested in. Your application will, of course, be treated seriously and confidentially.

Send your unsolicited application and CV to: info@kmrustfri.dk

 

 

Ledige stillinger lige nu:

Industriteknikerlærling

Ønsker du en uddannelse fyldt med teknik og synlige resultater hver dag? Vil du også gerne udfordres både fagligt og personligt? Med de ting i bagagen, kan vi hos KM Rustfri tilbyde dig en uddannelse med gode fremtidsmuligheder. Så hvorfor ikke søge jobbet som industriteknikerlærling hos os?

Kvalitetsmedarbejder 

Lyder kvalitet, kommunikation og praktisk tankegang som en god cocktail for dig? Er du god til at inddrage, motivere og samarbejde med dem, som arbejder med værktøjerne i hverdagen i en produktionsvirksomhed? Så er du måske vores nye kvalitetsmedarbejder i KM Rustfri.

Studiemedhjælper 

Er du godt i gang med dit studie til ingeniør eller lignende og brænder for konstruktion og udvikling af tekniske værktøjer? Hvis du kan se værdi i at inddrage og samarbejde med dem, som arbejder med værktøjerne i hverdagen i en produktionsvirksomhed, er du måske vores nye studiemedhjælper i KM
Rustfri.

Produktionsmedarbejder

Vi har travlt og søger nye kolleger til vores produktion af rustfri stålfittings og dybtræksdele til fødevareindustrien.
Måske er du klejnsmed, mekaniker eller har erfaring med at laserskære, svejse eller bukke i rustfrit stål?
Vigtigst er, at du har snilde for metalarbejde og sans for kvalitet. Vi sørger for den nødvendige oplæring.